El ple de Molins vota contra la privatització del cànon de l’aigua

La CUP Molins de Rei va defensar una moció al ple a càrrec de la Plataforma Aigua és Vida sobre els tripijocs de la Generalitat de Catalunya i l’AMB sobre el cànon de l’aigua, una privatització encoberta que costarà més d’un milió i mig d’euros a la ciutadania. La moció es va aprovar amb els vots favorables de la CUP (4), d’IxMdR (3) i d’ExMdR (2), l’abstenció del PSC (5) i el vot en contra de CiU (5).

La moció sorgeix després que la Generalitat de Catalunya fes un decret en què explicava que ingressaria 800M d’€ per traspassar la gestió de l’aigua a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en relació al control del cànon de l’aigua que tothom paga amb el seu rebut. Amb aquesta operació, el que realment farà la Generalitat és entregar els ingressos del principal impost de l’aigua a Catalunya a la multinacional AGBAR-SUEZ, que és qui controla l’aigua a l’AMB.

Trobareu més informació d’aquesta operació financera que perjudica clarament a l’interès públic en aquest comunicat de la Plataforma Aigua és vida.

Aquí teniu la moció i els acords aprovats al Ple de Molins de Rei:

Moció CUP_contra privatització cànon aigua

Deixa un comentari